Fietswinkel Waalwijk

Als je uit Waalwijk komt en je zoekt een goede fietsenwinkel, kijk dan eens bij Rabbit Bike Store. Wij zijn de winkel uit de regio met het breedste assortiment e-bikes, stadsfietsen en sportieve fietsen. Daarnaast hebben we een werkplaats waarin we snel reparaties kunnen verrichten en onderhoudsbeurten kunnen uitvoeren.

Grote collectie sportfietsen

Onze winkel kent een groot en divers assortiment aan sportieve fietsen. We bieden een brede collectie racefietsen, mountainbikes en sportieve fietsen. Bij Rabbit Bike Store wordt je altijd geholpen door echte specialisten (en tegelijk ook liefhebbers). Je kunt ons alles vragen over racefietsen en mountainbikes. Het maakt daarbij niet uit of je een amateur of prof bent. In deze winkel staat een groot assortiment aan sportfietsen voor je klaar. Voor ieder budget zit er wel iets te vinden. Uiteraard mag je bij ons alles uitgebreid proberen en uittesten. Daarnaast hebben we ook onmisbare accessoires voor je, zodat je compleet de weg op kunt. We zijn daarbij erg trots op onze merken zoals Cannondale, Cube en Scott. Van deze merken zijn we erkend merkdealer.

E-bikes & stadsfietsen

E-bikes zijn niet meer weg te denken van de weg. In 2018 werden voor het eerst meer elektrische fietsen verkocht dan ‘gewone’ stadsfietsen. Uiteraard hebben we bij Rabbit een hele diverse collectie aan E bikes. Maar ook als je nog oldskool een stadsfiets zoekt, kun je bij ons terecht. Test meerdere dan verschillende merken en vergelijk motorsystemen zoals Quick, Cannondale, Cube en Scott