Haal jouw Qwic fiets bij Rabbit Cycling Experience!

Bij Rabbit Cycling Experience bieden we het grootste assortiment Qwic fietsen in de regio. De elektrische fietsen van Qwic zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Ze kenmerken zich door een robuust frame met een lage instap, waardoor ze stevig zijn maar toch gemakkelijk op te stappen voor iedereen. Daarnaast zijn onze experts niet alleen gepassioneerde fietsers, maar ook ware specialisten als het gaat om Qwic fietsen. Met onze kennis kunnen we je optimaal begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Ten slotte hoef je bij ons niet te wachten op het gebruiken van jouw droomfiets. Bij Rabbit Cycling Experience hebben we een uitgebreid assortiment van Qwic fietsen, zodat je niet alleen de ideale fiets kunt vinden, maar er ook meteen van kunt genieten. Jouw fietsplezier staat bij ons voorop. En omdat ervaring bij ons op Nr.1 staat nodigen we je uit om direct een proefrit te maken op jouw favoriete Qwic fiets.


Bij Rabbit Cycling Experience bieden wij diverse modellen uit de E-Bike Qwic fietscollectie aan:

E-Bikes

qwic-fiets-mira-tour-rabbit-cycling-experience

Qwic Atlas Vario

De Atlas Vario is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik en recreatief fietsen in een avontuurlijke sfeer. Met deze Adventure e-bike kun je gemakkelijk een extra rondje maken. Naast het uitstekende QWIC ontwerp,
is de Atlas samengesteld met alleen de beste onderdelen.

qwic-fiets-performance-RD11-rabbit-cycling-experience

Qwic Performance RD11

De Performance RD11 is een hoogwaardige e-bike met een luxe uitstraling, krachtig en snel, met een maximumsnelheid van 25 km/u. Door de combinatie van de achterwielmotor en de sportieve derailleurversnelling levert deze fiets ongeëvenaarde prestaties.

qwic-fiets-mira-tour-rabbit-cycling-experience

Qwic Mira Tour

De Mira Tour is een uiterst veelzijdige e-bike die elke fietsroute aankan, waar je ook naartoe gaat. Of je nu de kinderen naar school brengt of boodschappen mee naar huis neemt, met de Qwic Mira Tour kan het allemaal!

qwic-fiets-premium-i-mn7-rabbit-cycling-experience

Qwic Premium i MN7

De Premium i MN7 is comfortabel, praktisch en chic. De Premium i MN7 is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

qwic-fiets-premium-i-fn7-rabbit-cycling-experience

Qwic Premium i FN7

De Premium i FN7 is een elektrische fiets met een elegant en stijlvol frame. Dit gestroomlijnde ontwerp biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar ook uitstekende stabiliteit. Met een voorwielmotor excelleert deze Qwic-fiets vooral op vlak terrein.


Garantie op jouw Qwic fiets

Alle Qwic e-bikes worden geleverd met een garantieperiode van twee jaar, waarin ze gedekt zijn door de wettelijke garantie. Dit betekent dat als jouw e-bike tijdens deze periode een defect vertoont als gevolg van materiaal- of onderdelfouten, jouw Qwic dealer de defecte onderdelen zal vervangen door nieuwe of gereviseerde componenten. Dit biedt gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid van jouw Qwic e-bike, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw fietservaring.

Meer over deze dekking kunt u lezen op:
https://qwic.nl/app/uploads/2022/06/NL_05-2022_Consumenten_Garantie.pdf

 


Herkomst & Geschiedenis

QWIC, wat staat voor Quality With Innovative Convenience, is een Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 door Michiel Hartman en Taco Anema, die hun inspiratie kregen tijdens een fietstocht van Beiroet naar Beijing. Als Nederlands merk ontwikkelt, produceert en vermarkt QWIC elektrische scooters en fietsen vanuit Amsterdam. De innovatieve elektrische voertuigen worden verkocht via een snel groeiend netwerk van ongeveer 400 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Uiteraard verkrijgbaar bij Rabbit Cycling Experience in Elshout.