Haal jouw Orbea fiets bij Rabbit Cycling Experience!

Bij Rabbit Cycling Experience bieden we het grootste assortiment Orbea fietsen in de regio. Of je nu op zoek bent naar een mountainbike voor het ultieme off-road avontuur of een strakke racefiets voor de snelste ritten op het asfalt, ons uitgebreide aanbod heeft voor elk wat wils. Daarnaast zijn onze experts niet alleen gepassioneerde fietsers, maar ook ware specialisten als het gaat om Orbea fietsen. Met onze kennis kunnen we je optimaal begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Ten slotte hoef je bij ons niet te wachten op het gebruiken van jouw droomfiets. Bij Rabbit Cycling Experience hebben we een uitgebreid assortiment van Orbea fietsen, zodat je niet alleen de ideale fiets kunt vinden, maar er ook meteen van kunt genieten. Jouw fietsplezier staat bij ons voorop. En omdat ervaring bij ons op Nr.1 staat nodigen we je uit om direct een proefrit te maken op jouw favoriete Orbea fiets.

Orbea fietsen


Bij Rabbit Cycling Experience bieden wij diverse modellen uit de Orbea fietscollectie aan:

Mountainbikes

Orbea-oiz-rabbit-cycling

Orbea OIZ

De Orbea Oiz is geen downcountry- of trailfiets. Het is een XC-racemachine met 120 mm veerweg die er net zo goed uitziet als ze rijdt. De moderne geometrie en slimme demping op basis van de 120 mm veerweg maken van elke rit een feest, zonder concessies te doen qua gewicht en efficiëntie.

Orbea Urrun

De Orbea Urrun-fietsen vertegenwoordigen de E MTB hardtails van Orbea. Hierbij verwijst “hardtail” naar het ontbreken van achtervering, terwijl ze wel voorzien zijn van voorvorkvering. Dit maakt de Orbea Urrun E MTB’s prijstechnisch gunstiger dan mountainbikes met volledige vering. Wat betreft het design vallen de
Urrun mountainbikes op vanwege hun slanke ontwerp, wat opmerkelijk is voor elektrische fietsen!

orbea-alma-rabbit-cycling

Orbea Alma

De Orbea ALMA is Orbea’s snelste mountainbike. Deze hardtail biedt een breed scala aan opties, variërend van de snelle elite rijder tot de beginnende mountainbiker die direct een goede start wil maken. Dankzij de MYO-designer van Orbea kunnen deze topmodellen volledig naar eigen wens worden aangepast.

Racefietsen

orbea-orca-rabbit-cycling

Orbea Orca

De Orbea ORCA is dé racefiets van Orbea. Snel, licht, comfortabel en prachtig vormgegeven. Alle modellen zijn vervaardigd uit carbon. De topmodellen van de Orbea ORCA zijn voorzien van een exclusief carbon OMX frame. Of je nu een ervaren fietser bent of een enthousiaste beginner, de ORCA biedt opties voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige racefiets.

orbea-avant-rabbit-cycling

Orbea Avant

De Orbea AVANT vertegenwoordigt de endurance racefietslijn van Orbea. Alle modellen zijn voorzien van een aluminium frame met een carbon voorvork. Of je nu ontspannen wilt cruisen of snelheid wilt maken tijdens je rit, de Orbea AVANT biedt de flexibiliteit voor beide opties.

Gravelfietsen

orbea-terra-rabbit-cycling

Orbea Terra

De Orbea Terra-fietsen zijn de zeer geliefde gravel bikes van Orbea. Deze gravel bikes bevatten jarenlange ervaring in de wielersport, wat resulteert in een perfecte combinatie van design en functionaliteit. De Orbea Terra-fietsen zijn verkrijgbaar met aluminium frames (H), zoals de Terra H30 en H40, en met carbon frames (M), zoals de Terra M30.


Levenslange garantie op jouw Orbea fiets

Naast de wettelijke garantie biedt ORBEA alle gebruikers vrijwillig een gratis, levenslange ORBEA-garantie. Dit houdt in dat er geen tijdsbeperking geldt voor alle frames en vaste voorvorken die op onze fietsen zijn geïnstalleerd. De garantie dekt breuken en scheuren.

Meer over deze dekking kunt u lezen op:
https://www.orbea.com/nl-nl/garantia?country=ES#:~:text=Als%20aanvulling%20op%20de%20wettelijke,dekking%20van%20breuken%20en%20scheuren.

 


Stel jouw droomfiets samen met Make Your Own Orbea (MyO)

Met het MyO-designsysteem van Orbea kun je jouw eigen fiets volledig naar wens samenstellen. Kies zelf je favoriete model, kleuren, maat en afmontage moeiteloos in de ontwerpmodule. Het is overzichtelijk en snel. Daarnaast is MyO op een groot aantal modellen volledig kosteloos! Heb je hier hulp bij nodig? Kom langs in onze showroom en wij helpen je bij het samenstellen van jouw droomfiets.

Kan je niet wachten? Ga dan alvast naar de website van Orbea en laat jouw creatieve brein los!

 


Herkomst & Geschiedenis

Orbea is een high standard fietsmerk, gemaakt in het mooie Baskenland. Als een van de oudste merken in de markt heeft Orbea sinds de oprichting in 1840 een rijke geschiedenis opgebouwd in de productie van sportieve topfietsen. Ook in het segment van de e-bikes zet Orbea consequent benchmarks. Uiteraard verkrijgbaar bij Rabbit Cycling Experience in Elshout.

 


Testreview

“De eerste indruk van de Orbe OIZ M-Pro bij het ophalen was erg goed. Een mooie fiets met opgebouwd met kwaliteit componenten van een hoge af montage. De monteurs hadden erg netjes hun werk gedaan bij de opbouw, alles keurig in het vet gezet. De eerste meters naar huis merkte ik direct dat de zit op de fiets erg kort is en voor mijn gevoel rolde het niet echt lekker.”

Lees het gehele testverslag hier.