Natuurlijk Avontuur: Ontdek Onze Mountainbike Clinic in Den Bosch en Omgeving!

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Den Bosch of de prachtige omgeving van ‘s-Hertogenbosch en de Loonse en Drunense Duinen? Zoek niet verder! Onze mountainbike clinic biedt de perfecte mix van avontuur en teambuilding, ideaal voor jouw bedrijfsevenement.

Mountainbike clinic

Bij onze mountainbike clinic staat maatwerk centraal. We beginnen met het in kaart brengen van de verschillende niveaus van de deelnemers, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en uitgedaagd wordt. We geloven namelijk dat een uitje pas echt geslaagd is als iedereen betrokken en enthousiast is.

We bieden twee soorten instructeurspakketten aan om aan te sluiten bij de behoeften van jouw team. Het basis instructeurpakket is perfect voor beginners of deelnemers met weinig ervaring. Onze instructeurs richten zich op het opbouwen van vertrouwen en het bieden van een comfortabele kennismaking met mountainbiken.

Voor de meer ervaren mountainbikers bieden we het gevorderde instructeurpakket aan. Onze instructeurs gaan dieper in op techniek en bieden uitdagende oefeningen om de rijvaardigheid te verbeteren. Dit alles wordt natuurlijk toegepast op het uitdagende terrein van de Loonse en Drunense Duinen.

Een mountainbike clinic is niet alleen een sportieve activiteit, maar ook een geweldige kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Wij geloven in het versterken van de onderlinge band en zorgen ervoor dat jouw team een onvergetelijke dag beleeft.

Naast de clinic kunnen we het hele uitje voor je organiseren, inclusief koffie/thee, lunch, borrel, diner en zelfs een BBQ. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van het avontuur met je collega’s.

Kies voor een actief bedrijfsuitje dat impact maakt. Kies voor onze mountainbike clinic in Den Bosch en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

Bedrijfsuitje/groepsclinic

5 personen: €45,50 per persoon*

10 personen: €33,50 per persoon*

15 personen: €29,50 per persoon*

*prijzen op basis van een instructeur voor beginners en zonder eten/drinken.

Meer dan 15 personen?! Geen enkel probleem want elke clinic wordt op maat gemaakt, zodat jij jouw perfecte dagje weg hebt! Voor meer informatie bel naar 0416-382835 of mail naar verhuur@rabbitcycling.nl

Wil je fietsen huren zonder clinic. Dan kan dit via: https://rabbitcycling.nl/mountainbike-verhuur/

Vraag hier jouw clinic aan