Mountainbike huren

Wij bieden de beste mountainbikes om de mountainbike route van de Loonse en Drunense duinen te verkennen. Wie in Noord-Brabant in regio De Langstraat op vakantie is, geniet ongetwijfeld van deze mooie omgeving. Het huren van een fiets is in deze omgeving vol fietspaden een aanrader.

Wij bieden degelijke professionele mountainbikes van het merk CUBE aan. Deze zijn voorzien van Shimano XT rem en schakelmateriaal, altijd voorzien van een luchtgeleerde voorvork. Momenteel zitten de Modellen Cube Reaction Race in de collectie. Ook voor de Jeugd hebben wij kindermountainbikes in de vorm van Scale 710 of Scott Roxter 24. U kunt onze mountainbikes huren met platte pedalen, of pedalen voor klikschoenen. Wij hebben ook enkele E-mountainbikes is de verhuur, informeer naar het aanbod.

Fietsen Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen kent diverse fietsroutes, een verharde fietsroute van 43 km die volledig om/door de duinen gaat. Je treft hier diverse horecagelegenheden en lokale boeren en ambachten zijn een bezichtiging waard. zorg dat je wat contant geld meeneemt voor een bakje aardbeien, bessen of verse asperges van het land. Daarnaast zijn er 2 hele mooie mountainbike routes, ingedeeld in de kleur zwart en kleur groen.

De groene route is in 2016 geopend door Bart Brentjes, dit parcours is 16km lang singletrack met weinig tot geen hoogteverschillen. Ideaal voor beginners en recreanten. De route wordt aangegeven met groene pijlen met 2 stippen erbij.

Voor de fanatiekere fietsers of wie er geen genoeg van kan krijgen is er de zwarte route van 26km met diverse hoogteverschillen en gele stuifzandstroken. Men kan onderweg op diverse plekken aanleggen voor een natje en droogje. Bijvoorbeeld bij onze verhuurlocatie Herberg De drie linden, en onze samenwerkende partner Hotel Restaurant D’n Dries waar je ook goed kunt overnachten. Voor beide routes dient met een vignet te hebben, (bij verhuur zit deze op de fiets).

Kies je ophaal locatie

Mountainbike verhuur prijzen

U huurt de volwassen mountainbikes vanaf 21,50 euro per dagdeel, dit is inclusief een helm en vignet voor de Loonse en Drunense Duinen. Wij bieden daarnaast aparte kinderfietsen en Electrische Mountainbikes aan, alle informatie vind u op onze boekingspagina. U kunt fietsen halen en terugbrengen bij Herberg de Drie Linden direct aan de mountainbikeroute of tijdens de openingsuren van de winkel in Elshout, deze is 10 min fietsen van de Drunense Duinen. Het is op beide adressen ook mogelijk om arrangementen af te nemen. Koffie en gebak, een passende lunch of BBQ achteraf behoord tot de mogelijkheden. Het huren van een mountainbike is op eigen risico, u bent zelf verantwoordelijk voor de kosten verbonden aan diefstal of schade.

Mountainbike Clinic

Het is mogelijk om onder begeleiding van een gecertificeerde instructeurs clinics te volgen. Voor meer informatie hierover bezoek onze pagina Mountainbike Clinic

Verhuur vragen

Het aantal kilometer is van verschillende factoren afhankelijk. Wij zorgen ervoor dat de mountainbike opgeladen voor u klaar staat. Hiermee kan je gemiddeld tussen de 60 tot 80 kilometer fietsen.

U kunt de mountainbikes halen en terugbrengen tijdens de openingsuren van de winkel in Elshout, deze is 10 min fietsen van de Drunense Duinen.

Wij brengen onze Verhuur mountainbikes vanaf 5 stuks door heel Nederland op locatie, wij rekenen een kilometervergoeding van 50 cent/km. Met een minimaal bedrag van €10,-

Allereerst hopen wij dat pech u bespaard zal blijven, U kunt bij ons een reparatiesetje bijhuren voor onderweg om evt stukken te repareren. Vraagt u anders eerst andere bikers u te helpen! Rabbit zal deze voorzien van nieuw materiaal. Mocht dat niet lukken zal Rabbit Bikestore trachten het gebrek zo spoedig mogelijk te repareren of het gehuurde te vervangen.

Het is niet mogelijk uw reservering via de reserveringsmodule te wijzigen of annuleren. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar verhuur@rabbitbikestore.nl . Vermeld hierbij uw reserveringsnummer. Let hierbij op de annuleringvoorwaarde die in de algemene voorwaarde staan. Deze zijn te vinden in de mail van uw reservering.