Mountainbike Clinics en verzorgen van bedrijfsuitjes

We bieden verschillende mountainbike clinics aan voor beginners, gevorderden, bedrijven en groepen. Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs vergoot jij je rijplezier door een betere techniek. De instructeur zorgt ervoor dat iedereen een uitdagende en leerzame rit heeft. Geen bocht, boomstam of zandpad is jou straks te veel!

Beginners clinic

Geen of weinig ervaring met mountainbiken maar lijkt het je wel gaaf?! Dan is deze clinic geschikt voor jou! De instructeur zal zorgen dat jouw vertrouwen op en met de fiets wordt verhoogd. Dit doen we door jou wegwijs te gaan maken met de basisvaardigheden van het mountainbiken. De volgende onderwerpen zullen hierbij aan bod komen: fietshouding, schakelen, remmen, afdalen en bochten nemen.

Na verschillende oefeningen zul je de basisvaardigheden in de praktijk brengen op de mountainbikeroute van de Loonse en Drunense duinen. De instructeur is ten alle tijden aanwezig om je tijdens de rit extra te begeleiden.

Gevorderden clinic

Onze meervoudig Nederlands Kampioen Maikel Govaarts neemt de mountainbikers die al beschikken over de basistechniek mee. Hij gaat aan de slag om zo vloeiend mogelijk het mountainbike-parcours te fietsen. Sneller rijden met MINDER energie door een betere techniek, waardoor je meer kracht over hebt voor de steile klimmen. Van drop-offs, bunnyhops, jumps tot de perfectie kombochten. Deze clinic is het neusje van de zalm!

Bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje organiseren?! Dan zit je met een mountainbike clinic goed. Tijdens een mountainbike clinic zullen we eerst afstemmen wat de niveaus zijn van de deelnemers. We vinden het belangrijk dat de mountainbike clinic voor elke collega van jullie uitdagend is.

Er zijn twee verschillende soorten instructeurspakketten die gekozen kunnen worden; basis instructeur en gevorderde instructeur. De basis instructeur is geschikt voor een groep die nog nooit of weinig op een mountainbike heeft gezeten. De instructeur richt zich op het comfortabel voelen met de fiets en een fijne eerste ervaring krijgen met mountainbiken.

De gevorderde instructeur is geschikt voor alle collega’s die al ervaring hebben met mountainbiken. De instructeur zal verder ingaan op techniek waardoor ook deze collega’s een leerzame dag hebben. Er worden eerst verschillende oefeningen gedaan om stap voor stap de rijvaardigheid te verbeteren waarna dit vervolgens op de mountainbikeroute in praktijk wordt gebracht.

Door dit actieve uitje zul je collega’s op een andere manier leren kennen en daarbij vinden we het belangrijk dat de onderlinge band versterkt wordt. Naast de mountainbike clinic is het mogelijk om het uitje volledig te laten verzorgen wat betreft koffie/thee, lunch, borrel, diner en BBQ.

Groepsclinic

Wil jij met je groep vrienden, familie of voor een vrijgezellenfeest een mountainbike clinic organiseren? Dan is dat zeker mogelijk! Ga op pad met een van onze instructeurs die jullie tips en trick geven om met de juiste flow de mountainbike paden te trotseren.

De instructeur zal eerst van start gaan met oefeningen om jullie eigen te maken met de fiets. Vervolgens neemt de instructeur jullie mee de mountainbike route van de Loons een Drunense duinen op. Naast dat jullie kunnen genieten van de mooie uitzichten die voorbijkomen zal de instructeur gedurende te route nog extra uitleg geven. Ook kun je bij de instructeur terecht met al je vragen over het mountainbiken of juist over de omgeving.

Samen met elkaar een mooie dag bleven staat natuurlijk wel voorop. Gezelligheid staat met de groepsclinic hoog in het vaandel. Daarom zal de instructeur tijdens het mountainbiken goed rekening houden met het niveau van elke deelnemer zodat iedereen een topdag heeft!

Beginners clinic

5 personen: €45,50 per persoon

10 personen: €33,50 per persoon

15 personen: €29,50 per persoon

Gevorderden clinic

5 personen: €101,50

10 personen: €61,50

15 personen: €48,50

Bedrijfsuitje/groepsclinic

5 personen: €45,50 per persoon*

10 personen: €33,50 per persoon*

15 personen: €29,50 per persoon*

*prijzen op basis van een instructeur voor beginners en zonder eten/drinken.

Meer dan 15 personen?! Geen enkel probleem want elke clinic wordt op maat gemaakt, zodat jij jouw perfecte dagje weg hebt! Voor meer informatie bel naar 0416-382835 of mail naar verhuur@rabbitcycling.nl

Vraag hier jouw clinic aan